Af te werken halfopen woning met 4 slaapkamers op ruim perceel

Vraagprijs: € 269 000 Houthalen-Helchteren Tulpenstraat 26
Ben je op zoek naar de perfecte gelegenheid om jouw droomhuis te verwezenlijken? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots een schitterende halfopen woning, genesteld op een riant perceel van 8a60ca, te midden van een rustige en weelderige woonwijk en toch nabij diverse commerciële voorzieningen. Met grotendeels voltooide elektrische installatie, reeds aangelegde sanitaire en verwarmingsvoorzieningen, een vernieuwd dak en dubbele hoogrendementsbeglazing met strakke zwarte PVC-profielen, belichaamt deze woning een zee aan potentieel om naar eigen inzicht en budget te voltooien. Geef je creativiteit de vrije loop en pas de ruimtes aan volgens jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Indeling: bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal je, gevolgd door een gastentoilet, een riante woonkamer die naadloos overgaat in de open keukenruimte, een handige berging en een fraaie trappenhal. Op de eerste verdieping vind je maar liefst 4 uitnodigende slaapkamers en een badkamer met basisvoorzieningen.

Voel je aangesproken? Aarzel niet en neem ... contact met ons op via het nummer 089/20.90.88. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en je rond te leiden in deze veelbelovende kans voor jouw toekomstige droomhuis. Lees meer Verberg