Charmante woning met 3 slaapkamers op een ruim perceel

Vraagprijs: € 349 900 Houthalen-Helchteren Rozenstraat 4
Welkom in deze prachtige 3 slaapkamer woning gelegen in het charmante Houthalen-Oost. Deze woning biedt een comfortabele en ruime leefomgeving voor het hele gezin.

Indeling: Bij binnenkomst komt u in een trappenhal die leidt naar een prachtige, open leefruimte, waardoor u een gevoel van ruimte en vrijheid ervaart. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk ruimtelijk gevoel in de woning.

De aangrenzende keuken en eetruimte zijn een waar paradijs voor kookliefhebbers en gastvrijheid. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt volop werkruimte.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, elk met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.

Een extra pluspunt van deze woning is de ruime zolder, die talloze mogelijkheden biedt. Met wat creativiteit en enkele verbouwingen kan deze zolderruimte omgetoverd worden tot een charmante vierde slaapkamer.

Buiten wacht een prachtige tuin op u, waar u kunt genieten van het buitenleven en mooie momenten kunt beleven met vrienden en familie. De ruime tuin biedt volop ... mogelijkheden voor tuinliefhebbers om hun groene vingers aan het werk te zetten en een persoonlijk paradijs te creëren.

De ligging van deze woning is ideaal, met nabijgelegen voorzieningen, scholen en winkels en een vlotte verbinding met de autosnelwegen. Bovendien biedt de omgeving talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Mis deze kans niet en contacteer ons op 089 20 90 88 of via info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg