Gezinswoning met 3 slaapkamers en bijhorend grond te Houthalen-Helchteren

Vraagprijs: € 250 000 Houthalen-Helchteren Kerkstraat 3
Deze ruime gezinswoning met aanpalende bouwgrond is gelegen op een mooi perceel van 5a 45ca in het mooie Houthalen-Helchteren, vlakbij de verbindingswegen naar E313/E314 en Nederland. Tevens zijn er projectmogelijkheden na afbraak van het huidige gebouw, mits het bekomen van een vergunning.

Met een bewoonbare oppervlakte van 150m² + zolder+ kelder heeft deze woning veel te bieden. Na enkele opfrissingswerken kan deze woonst omgetoverd worden naar een leuke gezinswoning. Achterliggend treffen we een mooi stuk grond dat uitkijkt op het gezellige Sint-Trudoplein. Mits het verkrijgen van een vergunning kan dit perceel als bouwgrond bestemd worden!

De indeling is als volgt: Inkomhal met vaste trap naar de verdieping, ruime woonkamer, keuken, toilet, veranda/terras, berging.
Op verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig met een badkamer. Via het zolderluik is er toegang tot de zolder, die na afwerking kan dienen als 4e slaapkamer of hobbyruimte! Kelder aanwezig. Tevens is er een ruime garage met zolderruimte aanwezig, waar men ... voldoende ruimte heeft om uw hobby/bijberoep uit te oefenen.

Comfort: dubbele beglazing in PVC profiel en houten profiel, cv op stookolie.
Wenst u meer info of een bezichtiging? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg