Karaktervolle ruime halfopen woning in kindvriendelijke wijk te Genk

Vraagprijs: € 245 000 Genk Verbindingslaan 17
Ontdek deze verrassend ruime halfopen woning, ideaal gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk in Genk. Deze woning biedt de perfecte balans tussen rust en toegankelijkheid, omgeven door alle gemakken van het dagelijks leven. Op loopafstand vindt u openbaar vervoer, scholen, winkels en gezellige restaurants.

Indeling van de woning:
Gelijkvloers: Een inkomhal met gastentoilet, een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele badkamer en een royale woonkamer die veel ruimte en licht biedt.
Eerste verdieping: Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers. De vaste trap leidt naar de zolder, wat extra mogelijkheden biedt.
Kelder: De woning beschikt deels over een kelder, wat ideaal is voor extra bergruimte.
De tuin is een echte troef voor gezinnen: kinderen kunnen hier volop genieten van de buitenlucht en in het seizoen vers geplukte peren en kersen eten van de eigen bomen.

Belangrijke informatie: Deze woning valt onder de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid is opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor ... gedetailleerde informatie over deze verplichting kunt u terecht op de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft en zie hoe dit uw toekomstige thuis kan worden!

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg