DREAMEAL!!! KIJKAG DINSDAG 21 MEI - Ruime halfopen woning met 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin in Genk

Vraagprijs: € 195 000 Genk Weststraat 28
Deze prachtige halfvrijstaande woning, gelegen in het charmante Genk, strekt zich uit over een perceel van 515m² en ademt de karakteristieke sfeer van het bouwjaar 1948 uit.

Met 4 ruime slaapkamers is deze woning perfect geschikt voor een groter gezin. De bijgevoegde garage biedt niet alleen veilige parkeerruimte voor één auto, maar voorziet ook in extra opslagmogelijkheden, wat altijd handig is.

Geniet van comfortabel wonen op een bewoonbare oppervlakte van 170m², terwijl de tuin op het zuidwesten je de mogelijkheid geeft om de hele dag door te genieten van de zon.

Hoewel het energielabel F aanduidt dat er ruimte is voor verbetering op het gebied van energie-efficiëntie, biedt deze woning talloze mogelijkheden om de energieprestaties te optimaliseren naar jouw voorkeur.

Met één badkamer voor dagelijks gebruik is de praktische indeling van deze woning voorzien van alle basisvoorzieningen voor een comfortabel leven.

Kortom, deze woning is een aantrekkelijke keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, een prachtige ... tuin en een handige garage. Met zijn bouwjaar van 1948 straalt het huis karakter uit en biedt het een uitstekende gelegenheid om het naar eigen smaak te renoveren. Ontdek de mogelijkheden van deze unieke woning in Genk!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

- Een unieke kijkervaring
Wij nodigen u uit voor een bijzondere kijkdag waar u de kans krijgt om uw potentiële nieuwe thuis te ontdekken. Op deze dag stellen we de woning open voor alle geïnteresseerden en krijgen jullie na de rondleiding van onze professionele vastgoedmakelaars nog ruim de tijd om het pand nog eens rustig te ervaren – al dan niet met familieleden, aannemers, adviseurs…

- Informatie en transparantie
Bij Sensimmo geloven we in transparantie en volledige informatieverstrekking. Voorafgaand aan de kijkdag krijgt u gedetailleerde documentatie over de woning, inclusief juridische gegevens, een volledig onroerend goedrapport zodat u goed voorbereid bent om de woning in al haar facetten te ervaren. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

- Bieden met vertrouwen
Na de kijkdag heeft u de mogelijkheid om in alle vertrouwen een bod uit te brengen. Dit gebeurt onder gesloten omslag, waarbij u uw bod naar eigen inzicht en gevoel bepaalt. Uw bod weerspiegelt de waarde die u toekent aan de woning en uw verlangen om deze uw thuis te noemen.

- De beslissing: Na de inzamelperiode worden alle biedingen geëvalueerd en wordt de winnende bieder bekendgemaakt – dit na beslissing van de verkoper(s).

Waarom de DREAMDEAL?
- Eerlijkheid: Iedereen heeft gelijke kansen, er zijn geen voorafgaande onderhandelingen en iedereen krijgt de kans om zijn agenda op deze kijkdag af te stemmen.
- Discretie: Uw bod wordt met het grootste vertrouwen behandeld.
- Transparantie: Heldere communicatie en een duidelijk proces.

De prijs betreft een INSTELPRIJS. De uiteindelijke verkoopprijs is afhankelijk van de biedingen en de aanvaarding door de verkoper(s). Het reglement kan geraadpleegd worden bij documenten.

Mis deze unieke kans niet en neem nu contact op via het nummer 089 20 90 88 of via de knop 'plan uw bezoek' kan u uw plekje vast claimen voor een bezichtiging. Je droomhuis wacht op je!Lees meer Verberg