Ruime halfopen woning met 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin in Genk

Vraagprijs: € 249 000 Genk Weststraat 28
Deze half vrijstaande woning is gelegen in Genk met een mooie perceel oppervlakte van 515m². Het bouwjaar van deze woning is 1948, wat een charmante uitstraling met zich meebrengt.

De woning beschikt over 4 slaapkamers, wat ideaal is voor een groot gezin. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, waar één auto in kan worden geparkeerd. Dit is handig voor het veilig opbergen van de auto en biedt tevens extra opslagruimte.

De bewoonbare oppervlakte van de woning is 170m², wat voldoende ruimte biedt voor comfortabel wonen. De tuin van de woning is gelegen op het zuidwesten, wat betekent dat je kunt genieten van de zon gedurende de dag.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft deze woning een energielabel F. Hoewel dit niet het meest energiezuinige label is, biedt het nog steeds mogelijkheden om de energieprestaties van de woning te verbeteren.

Verder is er één badkamer aanwezig in de woning, wat voldoende is voor dagelijks gebruik. De woning is dus praktisch ingericht en biedt alle basisvoorzieningen die nodig zijn voor een ... comfortabel leven.

Al met al is deze woning een interessante optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met een mooie tuin en garage. Met zijn bouwjaar van 1948 heeft de woning een karakteristieke uitstraling en biedt het veel mogelijkheden om het naar eigen smaak te renoveren.
Lees meer Verberg