Charmante Tuinwijkwoning met 4 slaapkamers te Winterslag

Vraagprijs: € 245 000 Genk Margarethalaan 39
Versmolten met een weelderige wijk in het betoverende Winterslag, een steenworp verwijderd van de bruisende Vennestraat en het levendige Genk centrum, onthult deze fascinerende residentie een weelde aan mogelijkheden.

Met een ruimtelijke vloeroppervlakte van maar liefst 239m², ademt deze karakteristieke woning een unieke aantrekkingskracht uit, perfect geschikt voor uitgebreide gezinnen die streven naar comfort en stijl. Aan de linkerzijde van het huis bevindt zich een commercieel pand (momenteel niet vergund), omgevormd tot een sfeervol appartement met één slaapkamer, een splinternieuwe badkamer en een moderne keuken. Dit veelzijdige deel kan eenvoudig worden verwijderd om eventuele bouwovertredingen recht te zetten, zonder enige impact op het hoofdgebouw, aangezien het later is aangebouwd.

De indeling van de woning is als volgt: bij betreden wordt je begroet door de majestueuze inkomhal, voorzien van een smaakvolle badkamer en een multifunctionele ruimte die kan dienen als slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. Een elegante trap ... leidt naar boven, waar zich 3 vorstelijke slaapkamers bevinden, terwijl een vaste trap toegang biedt tot de ruime, nog niet afgewerkte zolder. Op het gelijkvloers wordt de show gestolen door de riante woonkamer van maar liefst 60m², naast de leefkeuken van 40m² met een prachtig uitzicht op de weelderige achtertuin. Bovendien beschikt de keuken over een ruime berging/wasplaats. De woning omvat tevens een kelder en een dubbele garage. De ramen zijn uitgevoerd in aluminium met dubbele beglazing, en verwarming geschiedt middels een cv op stookolie.

Echter, dit handelshuis ontsnapt niet aan enkele bouwovertredingen (bijgebouw aan de linkerkant, losstaande garages achteraan en een overdekte veranda achteraan). Onze uitgebreide ervaring kan je begeleiden bij het aanpakken van deze zaken en het volledige potentieel van dit pand te benutten.

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.
Lees meer Verberg