Instapklare tuinwijkwoning met 5 slaapkamers op mooi perceel

Vraagprijs: € 259 000 Genk Veertien Septemberlaan 22
Deze karaktervolle mijnwerkerswoning is volledig gerenoveerd en gelegen in een rustige woonwijk, op een mooi perceel van 3a 90ca. De halfopen woning heeft maar liefst 5 slaapkamers en is volledig uitgerust met allerlei hedendaags comfort; denk dan aan dubbele beglazing in PVC profiel, zonnepanelen inclusief thuisbatterij, alarmsysteem en een geweldig overdekte veranda met zicht op de tuin achteraan!

Indeling: inkomhal, toilet, charmante woonkamer, keuken met eetruimte, prachtig overdekte veranda die voorzien is van rolluiken en zonnewering, gerenoveerde badkamer met inloopdouche.
Verdieping 1: 3 slaapkamers.
Verdieping 2: 2 ruime slaapkamers.
Verder is er een kelder aanwezig.

Comfort: verwarming via accumulatiekachel (elektrisch), ramen in PVC profiel met dubbele hoogrendementsbeglazing, 2 vrijstaande garages, een zuid-west georiënteerde tuin, 20 zonnepanelen met een totaal vermogen van 8.000 Wattpiek, thuisbatterij van 10kWh, alarminstallatie.

Nieuwe eigenaars van een woongebouwen met een EPC-label E of F zullen ... verplicht worden om binnen de 5 jaar na overdracht de woning grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg