Casco HOB nieuwbouwwoning wind- waterdicht

Vraagprijs: € 271 785 Genk Havenstraat 26
Dit energiezuinige nieuwbouwproject is terug te vinden in Genk en bestaat uit 2 halfopen bebouwingen. In een paar minuten bent u op de uitvalswegen naar Genk centrum, Hasselt en Diepenbeek. Zeer strategisch maar toch residentieel gelegen!

Bent u opzoek naar een casco (ruwbouw wind- waterdicht) woning, dat u volledig naar eigen smaak wenst in te richten? Dan kan deze nieuwbouwproject casco (ruwbouw wind- waterdicht) opgeleverd worden.

Beide woningen beschikken over een leuke tuin met terras en carport. De kavels hebben een grondoppervlakte van 391m² en 411m². Kortom een eco halfopen moderne nieuwbouw, goed gelegen! Als bonus kan men genieten van 50% korting op de onroerende voorheffing en dit voor 5j lang!

Indeling: inkomhal met gastentoilet, zit- en eetkamer, open keuken met aanpalende berging met doorgang naar de carport. Via een schuifraam in de leefruimte is er toegang naar het terras en de tuin. Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. ...

Troeven:
* afwerking zelf te bepalen.
* kleinschalig residentie.
* E-peil <30 en voldoen daardoor aan de BEN-norm.
* 50% korting op onroerende voorheffing en dit voor 5 jaar lang!Maak snel een afspraak voor meer info via 089209088 of info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg