Karaktervolle vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 7a51ca perceel

Vraagprijs: € 449 000 Genk Langerloweg 57
Hierbij bieden wij jullie deze prachtige vrijstaande woning aan met 3 slaapkamers gelegen op een perceel van 7a51ca.
De woning is van 2001 en verkeerd in topconditie. Gelegen in een rustige buurt doch nabij het centrum met de snelwegen op enkele kilometers vandaan.

De indeling is als volgt: Via de verzorgde voortuin komt u aan bij de inkomdeur. U kan vanuit de inkomhal naar boven richting de slaapkamers en badkamer. Aan de linkerkant op de 1ste verdieping treffen wij de eerste slaapkamer die momenteel wordt gebruikt als thuispraktijk. Hiernaast vinden wij het toilet en badkamer. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een ligbad en een douche. De tweede slaapkamer bevindt zich verderop in de hal en heeft een inloopdressing. De derde slaapkamer heeft een aparte karakter vanwege de open ruimte die uitkijkt op de living.

Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime living met open keuken en veranda. Alle ruimtes samen vormen één grote open ruimte, de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De moderne keuken is ... voorzien van alle nodige apparatuur en is mooi afgewerkt, het gezellig eilandje maakt het geheel compleet.
De grote en gezellige veranda kijkt uit naar de verzorgde tuin. Hier kunt u zowel in de koude als warme zomerdagen uren tijd doorbrengen.
Via de schuifdeur komen wij terecht in de tuin waar u tot rust kan komen. Dankzij de volledige afscherming is er geen inkijk en geniet u van privacy. Via de keuken kunt u naar de kelder waar nog voldoende plaats is om van alles op te bergen, ook is er een ondergrondse garage voor 2 auto's voorzien.

Extra troeven:
- In 2011 zijn er zonnepanelen geplaatst waardoor de nieuwe eigenaar nog jarenlang kan genieten van teruggave groenestroomcertificaten;
- Alle leefruimtes zijn voorzien van vaste airco's;
-Aluminium raamprofielen met dubbele beglazing;
-Vloerverwarming.

Wilt u meer informatie over deze bijzondere woning? Of wenst u graag een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089.20.90.88!
Lees meer Verberg