Prachtig gelegen casco hoekwoning met handelspand op mooi perceel te Termien

Vraagprijs: € 205 000 Genk rozenkranslaan 44
Dit centraal gelegen pand bestaat uit een instapklaar handelspand met een casco hoekwoning. Het pand is ingesloten tussen 3 straten, op wandelafstand van Genk centrum en allerlei commerciële voorzieningen, op enkele minuten van de verbindingswegen naar de autosnelwegen E313-E314. De bovenliggende woonst is een volledige renovatie ondergaan en is wind-waterdicht afgewerkt, inclusief de elektrische leidingen.

INDELING HANDELSPAND
Op het gelijkvloers is er een volledig instapklare handelspand van +/- 96m² met eigen inkomhal. In de huidige indeling maakt het handelsgedeelte deel uit van Rozenkranslaan 46 (linker gedeelte die tevens te koop staat) als één grote handelsruimte, bij aparte verkoop dient hier een scheidingsmuur geplaatst te worden om de handelspanden en de nutsvoorzieningen feitelijk te scheiden.
Het handelspand is volledig ingericht en instapklaar met eigen toilet, bureau, vergaderzaal en keuken.

INDELING WONING
Privatieve inkomhal, trap naar de eerste verdieping, ruime woonkamer in L-vorm waar men een open keuken ... kan plaatsen, gastentoilet. De tweede verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een ruimte die voorzien is om dienst te doen als badkamer met toilet.

COMFORT
Hoog rendementsbeglazing met pvc profiel, privé garagebox, privatieve inkom voor de woonst en handel, elektrische leidingen reeds geplaatst, mooi perceel.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg