Unieke kans! Ruime open bebouwing met bouwpotentieel - energielabel B

Vraagprijs: € 364 900 Dilsen-Stokkem Oude Baan 102
Stap binnen in je droomhuis in het prachtige Dilsen-Stokkem! Deze weelderige open bebouwing verwelkomt je met een weidse tuin, een knus terras, en een handige garage. Met in totaal 4 slaapkamers, gebouwd in 1994 op een ruim perceel van 10a50ca, biedt deze ideale gezinswoning een perfecte mix van comfort en stijl.

De woning, een houten/metselwerk dubbelwandige constructie met dubbele isolatie, garandeert niet alleen veiligheid maar ook duurzaamheid, want het is asbestveilig. Geniet van moderne gemakken, zoals het automatisch uitschakelen van apparaten, en het energiezuinige label B, wat resulteert in een milieuvriendelijke leefomgeving en het voordeel dat er geen renovatieplicht is.

Deze goed onderhouden woning straalt tijdloze elegantie uit en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Maar dat is nog niet alles! Ontdek de mogelijkheid om een deel van de tuin te verkavelen als bouwgrond, waardoor de potentie van deze locatie nog groter wordt.

Ben je op zoek naar een ruime, moderne woning met bouwpotentieel, een weelderige ... tuin en alle luxe die je je maar kunt wensen? Deze woning heeft het allemaal: 4 slaapkamers, een garage, een terras én een energielabel B! Mis deze unieke kans niet en neem nu contact op via het nummer 089 20 90 88. Je droomhuis wacht op je!
Lees meer Verberg