Instapklare woning van 258m² met 3 slaapkamers en praktijk te Dilsen

Vraagprijs: € 359 000 Dilsen-Stokkem Rijksweg 72
Deze recent gerenoveerde en instapklare woning vinden wij terug op de welbekende Rijksweg te Dilsen-Stokkem, strategische gelegen tussen Maasmechelen en Maaseik. Door de uitstekende ligging zijn faciliteiten zoals winkels, banken, scholen en alle verbindingswegen dicht bij de hand. Met een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 258m² en een ruime tuin heeft deze woning genoeg ruimte te bieden voor leuke herinneringen.

De woning kan betreden worden via de zijdeur en de achterdeur. Bij binnenkomst via de achterdeur komt u terecht in de benedenverdieping die momenteel dient als schoonheidssalon. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze als tweede leef- of hobbyruimte in te richten. De twee inkomdeuren zorgen voor de perfecte scheiding tussen privé en zaak. Via de zijdeur of de trap in de benedenverdieping komt u terecht in de gelijkvloers woongedeelte. Deze is volledig gerenoveerd met strakke en gezellige ruimtes. Als eerste treffen we hier de leefruimte met een open keuken, voorzien van kookeiland en alle nodige apparatuur. De ... leefruimte maakt het geheel compleet en heeft een sfeervolle karakter. De badkamer is een echte eyecatcher! De houtlook in de badkamer zorgt voor een warm gevoel. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers genoeg ruimte voor dubbel bed en garderobe kasten. Deze zijn allemaal voorzien van steentapijt met een extra coating laag, dit maakt het extra bestendig tegen slijtage.

Buiten vinden wij de verzorgde tuin die deels beklinkerd is. Er is een poort aanwezig waardoor u het geheel kunt afsluiten en kan genieten van de privacy.

Extra troeven:
-20 zonnepanelen
-Buiten jacuzzi
-Condensatie ketel
-Airco
-Grondwater, regenput en waterverzachter (ontkalker) aanwezig

Kortom: deze instapklare woning heeft veel te bieden! Wenst u meer info of een bezichtiging? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg