Charmante woning met 3 slaapkamers in residentiële wijk van Koersel-Beringen

Vraagprijs: € 199 000 Beringen Heerbaan 67
Op zoek naar een gezinswoning met potentieel in een rustige, maar goed bereikbare omgeving? Zoek niet verder! Deze charmante woning met 3 slaapkamers biedt talloze mogelijkheden en is gelegen in een prachtige residentiële wijk van Koersel-Beringen.

Deze woning heeft aanzienlijk potentieel, aangezien een deel van de renovatiewerkzaamheden al is uitgevoerd, waardoor de basis is gelegd om deze woning om te toveren tot uw droomhuis. De ligging is ideaal, op een steenworp afstand van het commerciële centrum van Koersel-Beringen en in de nabijheid van diverse winkels, restaurants, scholen en verbindingswegen naar de autosnelwegen E313/E314.

Indeling:
- Ruime woonkamer met eethoek.
- Aangrenzende gesloten keukenruimte.
- Berging.
- Inpandige garage die rechtstreeks toegankelijk is via de berging.
- Badkamer met toilet.
Eerste verdieping:
- 3 charmante slaapkamers.
Kelder aanwezig, evenals een extra berging. De woning is momenteel verhuurd. Bovendien biedt de huidige woning een erfdienstbaarheid voor het aanliggende pand aan de ... linkerzijde, dat dezelfde oprit mag gebruiken voor het in- en uitrijden met hun voertuig. Er is tevens een ruime berging/opslagruimte beschikbaar.

Comfort wordt geboden door centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing in PVC kozijnen, en isolatie in het dak en plafond. Het huidige EPC-verslag dateert van vóór de vervanging van de condensatieketel en moet nog worden bijgewerkt.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het volgende telefoonnummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg