Ruime gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers

Vraagprijs: € 229 000 Beringen Heerbaan 65
Deze prachtig gerenoveerde en riante gezinswoning bevindt zich in een exclusieve woonwijk van Koersel-Beringen, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Beringen. Deze locatie biedt directe toegang tot een overvloed aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en snelle verbindingen naar de E313/E314 snelwegen.

De woning is mooi gelegen op een perceel van 3a 15ca en beschikt over maar liefst 5 ruime slaapkamers, evenals een charmante gelijkvloerse commerciële ruimte aan de voorzijde die zich uitstekend leent voor kantoorruimte. Deze handelsruimte heeft een aparte ingang met een aantrekkelijke vitrine, wat het ideaal maakt voor professionals die hun werk en woonruimte willen combineren. De woning is volledig gemoderniseerd, inclusief een nieuw geïsoleerd dak, een efficiënte centrale verwarming op aardgas en hoogwaardige dubbele beglazing, wat resulteert in een energielabel D.

Indeling:
- Een representatieve handelsruimte met een eigen ingang die directe toegang biedt tot de woning.
- Een ... royale woonkamer met een eethoek.
- Een aangrenzende gesloten keukenruimte.
- Een praktische berging.
- Een gastentoilet.
- Een eigentijdse badkamer.
- Een sas dat leidt naar het terras en de prachtige tuin.

Op de eerste verdieping treffen we 3 prachtige slaapkamers aan, terwijl de volledig afgewerkte zolderverdieping is voorzien van radiatoren en verlichting, waardoor deze ruimte kan fungeren als een 4e slaapkamer. De woning beschikt ook over een kelder en een externe berging. Bovendien heeft de huidige eigenaar een erfdienstbaarheid om altijd toegang te hebben tot het achterste gedeelte van het perceel via de oprit van de buurman, wat extra parkeermogelijkheden biedt.

De woning is momenteel verhuurd, waardoor het een interessante investeringsmogelijkheid biedt. Daarnaast is er een ruime berging/opslagruimte aanwezig.

Extra comfort wordt geboden door de centrale verwarming op aardgas met een hoogrenderende condensatieketel, houten kozijnen met deels dubbele en enkele beglazing, dak- en plafondisolatie. Het EPC-label D geeft aan dat er geen directe renovatieverplichtingen zijn.

Mis deze unieke kans niet! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie op het volgende telefoonnummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg