Building bestaand uit handelspand en woonst

Vraagprijs: € 219 000 Maasmechelen Oude Baan 44 A
Welkom bij deze veelbelovende building! Deze unieke eigendom combineert een commercieel pand van 54m² met een ruime woning met twee (mogelijk drie) slaapkamers, met in totaal 130 m² aan bewoonbare oppervlakte. Dit gelegen in het bruisende centrum van Maasmechelen!

Het commerciële gedeelte van het pand biedt een uitstekende kans voor diverse zakelijke mogelijkheden, zoals een winkel, kantoorruimte of klein bedrijf. Met zijn strategische ligging en een oppervlakte van 54m², is dit pand ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een locatie met veel passage en het is een unieke kans voor investeerders die op zoek zijn naar een veelzijdige en rendabele eigendom.

Het commercieel gedeelte van het pand biedt een uitstekende gelegenheid voor verschillende zakelijke mogelijkheden, zoals een winkel, kantoorruimte of een klein bedrijf. Met een oppervlakte van 54m² en een strategische ligging in het centrum, is het pand ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een prominente locatie met veel passage.

Naast het commerciële ... aspect biedt deze eigendom ook een ruime woonruimte met drie slaapkamers, wat perfect is voor het aantrekken van potentiële huurders of voor eigen gebruik. Hoewel enige opfrissing gewenst is, zijn grootschalige renovaties niet noodzakelijk, waardoor dit pand extra aantrekkelijk is voor investeerders die snel rendement willen behalen.

De centrale ligging van dit pand is een waardevolle troef. Op loopafstand vindt u winkels, restaurants, openbaar vervoer en alle voorzieningen die het stadscentrum Eisden/Maasmechelen te bieden heeft.

Mis deze unieke investeringsmogelijkheid niet in deze bloeiende locatie!

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen naar 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be
Lees meer Verberg