Prachtige Spaanse villa met adembenemend overloopzwembad

Vraagprijs: € 595 000 Zonhoven Nieuwen Dijk 10
Deze instapklare villa biedt u de kans om te genieten van het Spaanse mediterrane leven zonder uw geliefde België te verlaten. Het is gelegen in een rustige en groene buurt, omringd door bos en natuur. Bij het betreden van de villa wordt u begroet door een lichte en ruime woonkamer met hoge plafonds en grote raampartijen, die uitkijken op de prachtige tuin. De woonkamer beschikt ook over een gezellige open haard, ideaal voor de koudere dagen.

De verzorgde villa biedt drie slaapkamers, allemaal ruim ingedeeld. De master bedroom beschikt over een eigen dressing en biedt toegang tot een privéterras waar u kunt genieten van de rust en de groene omgeving.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en uitzicht over de prachtige tuin.

Maar het hoogtepunt van de villa is de prachtige tuin met een groot verwarmd overloop zwembad, een zonneterras en een poolhouse. Hier kunt u genieten van de Belgische zon en ontspannen in uw eigen privéparadijs.

Daarnaast biedt de woning nog vele extra's, zoals airco, een overdekte ... veranda, een prachtige eetruimte en een eigen garage.

Kortom, deze Spaanse villa te koop in België is de perfecte plek om te genieten van het mediterrane leven zonder uw vertrouwde thuisland te verlaten. Kom het zelf ontdekken en maak van deze prachtige villa uw nieuwe thuis!

contacteer ons gerust op +32 (0)89 20 90 88

Lees meer Verberg