Nieuwbouwproject - Villa's met privé-zwembad in Los Balcones, Torrevieja, Costa Blanca

Vraagprijs: € 525 000 Torrevieja Avenida Tomás Boj Andreu 1
Betreed een wereld van ruimte en comfort in het bruisende Torrevieja! Ontdek het nieuwste project in het idyllische Los Altos, een ongerepte locatie dichtbij alle gewenste voorzieningen aan de zuidelijke Costa Blanca van Spanje. Hier bevinden zich vijftien prachtige vrijstaande villa's, elk met een eigen privézwembad en zonovergoten terras. Met twee solariums verdeeld over twee verdiepingen en een kelder, biedt deze ontwikkeling ongekende leefruimte.
De villa "Aires del Mediterráneo" heeft drie slaapkamers en twee badkamers, een privézwembad en een garage voor twee auto's.

Op de begane grond vindt u een naadloze verbinding tussen de open woonkamer en keuken, een vorstelijke slaapkamer met eigen badkamer en inloopkast, en een gastentoilet. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee ruime slaapkamers te vinden, elk met inbouwkasten en toegang tot een groot terras waar u kunt genieten van de warme Spaanse zon. Elke villa is voorzien van een privézwembad, kelder garage, aangelegde tuin met kunstgras en voorgeïnstalleerde A/C in de ... woonkamer en slaapkamers. Alles wat u nodig heeft voor uw comfort en ontspanning is aanwezig.
De omgeving biedt tal van restaurants, supermarkten, ziekenhuizen en coffeeshops, evenals alle voorzieningen die u nodig heeft voor een zorgeloze levensstijl. De nabijgelegen stranden van La Veleta, Los Naufragos of Acequion zijn slechts enkele minuten fietsen of rijden, waardoor dit project de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar luxe, comfort en gemak in een van de meest geliefde gebieden van de Costa Blanca!
De totale geschatte aankoopprijs van de villa is €598.500, inclusief 14% kosten zoals 10% BTW, notariskosten, advocaatkosten, registratiekosten, AJD-kosten en kosten voor water- en elektriciteitsaansluiting. Om uw investering volledig veilig te stellen, werken wij samen met een onafhankelijk Spaans advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in onroerend goed en Engelssprekende medewerkers heeft. Wij garanderen dat alle verkooptransacties zorgvuldig en deskundig worden afgehandeld, zodat u juridisch en financieel beschermd bent.

Voor meer info kunt u ons vrijblijvend contacteren via mail op melisa@sensimmo.be of het nummer 0485/15.30.90.
Lees meer Verberg