Jaren '60 villa te Genk op 20a met aparte toegang tot praktijkruimte

Vraagprijs: € 399 000 Genk Emiel Van Dorenlaan 96
Deze riante villa ligt op een perceel van 20a 29ca te Genk op de Emiel van Dorenlaan, een boogscheut van de Hoevenzavellaan en Stalenstraat met allerlei commerciële gelegenheden. De verbindingswegen naar de autosnelwegen zijn op enkele minuten te bereiken.
Bouwjaar 1958 maar werd conform de vergunningen uitgebreid en gemoderniseerd in 1983 met behoud van de klassieke elementen. De ruime maar beheersbare woonoppervlakte van ongeveer 347 m² biedt tal van mogelijkheden voor privé- en professioneel gebruik.

Indeling: bij het betreden van de woning komt u in de grote open trappenhal met toegang tot de ruime woon- en eetkamer. De klassieke open haard garandeert de romantische winteravonden! Vanuit de woonkamer heeft men zicht en toegang tot het zuid gerichte terras en aangelegde tuin. Verder is er een leefkeuken met eetruimte. De ruime bijbouw wordt momenteel gebruikt als atelier. Via de imposante trap treffen we de 5 ruime slaapkamers en badkamer op verdiep.

Bent u reeds gecharmeerd door deze wondermooie en praktische eigendom? ... Wij maken graag tijd voor een uitgebreide bezichtiging!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek en bel 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg