Energiezuinige nieuwbouwwoning met afwerking naar eigen keuze

Vraagprijs: € 361 238 Genk Havenstraat 26
Dit energiezuinige nieuwbouwproject is terug te vinden in Genk en bestaat uit 2 halfopen bebouwingen. In een paar minuten bent u op de uitvalswegen naar Genk centrum, Hasselt en Diepenbeek. Zeer strategisch maar toch residentieel gelegen!

Deze moderne nieuwbouwwoningen bieden alle hedendaagse comfort aan, zijn zeer energiezuinig (BEN) en zullen naar eigen keuze afgewerkt kunnen worden met hoogwaardige materialen. Beide woningen beschikken over een leuke tuin met terras. De kavels hebben een grondoppervlakte van 391m² en 411m². Kortom een eco halfopen moderne nieuwbouw, goed gelegen en afwerking naar eigen keuze! Als bonus geniet men ook van 50% korting op de onroerende voorheffing en dit voor 5j lang!

Indeling: inkomhal met gastentoilet, zit- en eetkamer, open keuken met aanpalende berging. Via een schuifraam in de leefruimte is er toegang naar het terras en de tuin. Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, bad en dubbele lavabo) en een afzonderlijk toilet. Elke ... woning wordt hoogwaardig, naar eigen smaak, afgewerkt en beschikt over mooie budgetten voor keuken, sanitair en vloeren.

Troeven:
* Ventilatie type D
* Vloerverwarming
* Zonnepanelen
* CV aardgas
* E-peil <30 en voldoen daardoor aan de BEN-norm.

Er is ook een mogelijkheid om de woning casco aan te kopen voor 270.788,00 euro excl. de kosten.

Het volledig bedrag wordt betaald bij oplevering.

Maak snel een afspraak voor meer info via 089209088 of info@sensimmo.be.
Lees meer Verberg