Prachtige halfopen nieuwbouw pastoriewoning met 5 slaapkamers op ruim perceel

Vraagprijs: € 590 000 Maasmechelen Torenlaan 15
Deze ruime BEN woning in pastoriestijl is rustig gelegen in een van de mooiste wijken van de Tuinwijk, die bekend staat om zijn prachtige lanen midden in het groen, op een perceel van 6a93ca. Deze woning wordt sleutel-op-deur afgewerkt!
Verkoop onder 3% REGISTRATIERECHTEN voor rechthebbenden!

De halfvrijstaande woning heeft maar liefst 4 slaapkamers met een afgewerkte zolder die dienst kan doen als 5e slaapkamer of hobbyruimte. Deze energiezuinige woning is uitgerust met de nieuwste snufjes en tegelijkertijd voorzien van alle moderne comfort. De toekomstige eigenaar kan mits voldoening aan de EPB eisen genieten van een 100% vrijstelling op het kadastraal inkomen gedurende de eerste 5 jaar, indien men een e-peil haalt van minstens E20.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, mooie leefruimte, tweede leefruimte met aanpalend de open keuken-eetruimte, berging.
Tweede verdieping: nachthal, 4 ruime slaapkamers en ruime badkamer. Tevens is er een ruime zolderverdieping. Via de keuken-eetruimte kan men zich via de schuifraam begeven tot ... het terras en de ruime tuin waar u ten alle tijde gezellig kan genieten met uw familie.

Comfort: CV via een warmtepomp met geheel vloerverwarming als afgiftesysteem, ramen met hoogrendementsbeglazing in strakke zwarte aluminium profiel, ventilatiesysteem type D, buitenaanleg is niet inbegrepen in de prijs, deze wordt enkel genivelleerd.
De oplevering is voorzien op 01/06/2023.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!


Lees meer Verberg