Zeer goed gelegen VERGUND projectgrond bestaande uit 8 eenheden!

Vraagprijs: € 339 000 Maasmechelen Rijksweg 345
Met genoegen presenteren wij u deze buitengewone projectgrond in Maasmechelen, voorzien van goedgekeurde plannen en vergunningen! Na de sloop van de bestaande woning biedt deze grond de mogelijkheid om een zeer doordacht nieuwbouwproject te realiseren, bestaande uit 8 unieke eenheden. De bouwwerkzaamheden zijn reeds gestart, en gezien de vergunning die dateert uit 2020, streven we naar een E-peil van maximaal E35.

Dankzij haar strategische ligging in de nabijheid van de Helix-campus, diverse commerciële voorzieningen en de nabijheid van de snelwegen richting E314 en Nederland, biedt deze projectgrond talloze voordelen die niet over het hoofd gezien kunnen worden.

Belangrijkste kenmerken:

- Perceeloppervlakte: 717 m²
- Perceelbreedte: 13,14 m
- Perceeldiepte: 48,58 m

Indeling nieuwbouw:

- Kelderverdieping met een gedeeltelijk open kelder, bestemd voor parkeerplaatsen en bergingen.
- Begane grond: Ruime kantoorruimte van maar liefst 118 m² netto.
- Woonverdiepingen:

- Eerste verdieping: Appartement 1 met een ... netto oppervlakte van 72 m², inclusief een terras van 19 m², en appartement 2 met een netto oppervlakte van 62 m², inclusief een terras van 20 m².
- Tweede verdieping: Appartement 3 met een netto oppervlakte van 72 m², inclusief een terras van 19 m², en appartement 4 met een netto oppervlakte van 62 m², inclusief een terras van 20 m².
- Derde verdieping: Appartement 5 met een netto oppervlakte van 72 m², inclusief een terras van 19 m², en appartement 6 met een netto oppervlakte van 62 m², inclusief een terras van 20 m².
- Vierde verdieping: Een prachtig penthouse van 98.14 m² netto, met een royaal dubbel terras van in totaal 80 m².

Heeft deze unieke kans uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 089/20.90.88. Wij staan graag voor u klaar!

Lees meer Verberg