Strategisch gelegen PROJECTGROND in het hartje van Maasmechelen

Vraagprijs: € 400 000 Maasmechelen Rijksweg 339
Ben je op zoek naar een buitengewone investeringsmogelijkheid om jouw droomproject te verwezenlijken? Zoek niet verder! Met trots presenteren wij deze uitzonderlijke projectgrond, gelegen in het levendige hart van Maasmechelen.

Deze royale projectgrond van 10a69ca bevindt zich op een toplocatie, met alle voorzieningen binnen handbereik. Stel je voor dat je op slechts een steenworp afstand bent van winkels, scholen, restaurants en recreatieve voorzieningen. Bovendien biedt de nabijheid van natuurgebieden en de schilderachtige Maas talloze mogelijkheden voor ontspanning en buitenactiviteiten.

In de voortdurend evoluerende vastgoedmarkt blijft Maasmechelen een gewilde bestemming voor zowel investeerders als gezinnen die op zoek zijn naar de ideale plek om te wonen. Door nu te investeren in deze projectgrond leg je de solide basis voor toekomstig succes en waardevermeerdering.

In 2019 werd het tramverbindingproject tussen Hasselt en Maasmechelen goedgekeurd. Deze zal letterlijk voor jouw deur passeren en biedt een hoogwaardige ... vorm van transport!

Zowel een residentieel als commercieel project behoort tot de mogelijkheden, mits het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Hoewel er momenteel geen omgevingsvergunningen zijn afgegeven door de gemeente Maasmechelen, zijn er wel verkennende gesprekken gevoerd over de mogelijkheden.

Mis deze unieke kans niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88 of stuur een e-mail naar info@sensimmo.be. Wij kijken er naar uit om je te assisteren!
Lees meer Verberg