Projectgrond: Halfopen mijnwerkerswoning met bijhorend bouwgrond

Vraagprijs: € 229 000 Maasmechelen Lindenlaan 31
Gelegen in de bekende Tuinwijk met ruime tuinen en pittoreske lanen te Maasmechelen, bevindt dit kleinschalig project zich midden in het groen langs een natuurpark. Het betreft op dit moment een half open woning met aanhorend bouwgrond waarvoor een omgevingsvergunning voor bekomen is voor het het bouwen van een halfopen woning!

Indeling bestaande woning: Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open haard en een ruime keuken. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met een ligbad aanwezig. Zolder aanwezig.
Na uitvoering van de werken zal men 2 mooie nieuwbouwwoningen bekomen waarvan 1 rijwoning op een perceel van 1a 79ca met 3 slaapkamers, inpandige garage en een bewoonbaar oppervlakte van +-147m² en een halfopen woning op een perceel van 2a 50ca met 3 slaapkamers en een bewoonbaar oppervlakte van +-152m²!

Interesse? Neem zeker contact op via het nummer 089 20 90 88 of via info@sensimmo.be.

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële ... gebouwen. Voor meer informatie , consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap. Lees meer Verberg