Prachtig gelegen halfopen bouwgrond op 4a 98ca incl. vergunde plannen

Vraagprijs: € 109 000 Maasmechelen Heirstraat 311 B
Deze interessante bouwgrond die geschikt is voor het bouwen van een halfopen woning is residentieel gelegen in het hartje van Maasmechelen, op slechts enkele minuten van het centrum met tal van commerciële doeleinden, scholen, openbaar vervoer en de verbindingswegen naar de autosnelwegen E314/Nederland en Duitsland. Het perceel heeft een perceelbreedte van 9,04m en een perceeldiepte van 55,49m.

De vergunde bouwplannen en vergunning zijn in de prijs inbegrepen, uiteraard hebt u de keuze om af te wijken van deze bouwplannen. Het te behalen E peil, indien men wens te bouwen volgens de vergunde plannen, is E35! Conform de vergunde plannen heeft deze halfopen woning met 3 slaapkamers een gevelbreedte van 6m en een bouwdiepte van 15m op het gelijkvloers en op de eerste verdieping, met een bewoonbare oppervlakte van 163m². De woning is afgewerkt met een plat dak en voorzien van een leuk terras met een mooie tuin van +-30m diepte op 9m breedte.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak op kantoor op het nummer: ... 089/20.90.88. Lees meer Verberg