Startklaar projectgrond inclusief vergunde plannen voor 3 woningen

Vraagprijs: € 299 000 Maasmechelen Heirstraat 311
Dit interessant projectgrond is residentieel gelegen in het hartje van Maasmechelen, op slechts enkele minuten van het centrum met tal van commerciële doeleinden, scholen, openbaar vervoer en de verbindingswegen naar de autosnelwegen E314 Nederland en Duitsland. Gezien het gaat om een sloop en heropbouw is het BTW stelsel van 6% mogelijk voor rechthebbenden!

De vergunde bouwplannen en vergunning zijn in de prijs inbegrepen. Op het perceel kunnen volgens de vergunde plannen 3 mooie eengezinswoningen met elk een mooi tuin en terras, bestaande uit 2 half open woningen en één gesloten woning met elk 3 slaapkamers. De woningen hebben elk een gevelbreedte van +- 6m en een bewoonbaar oppervlakte tussen de 136m²-165m²
Heirstraat 311: deze halfopen woning heeft een bewoonbaar oppervlakte van 136m² met 3 slaapkamers en vooraan een carport. De gevelbreedte is +- 6m met een geveldiepte van 15m. De woning is voorzien van een leuk terras met een mooi tuin.
Heirstraat 311A: deze rijwoning heeft een bewoonbaar oppervlakte van 136m² met 3 ... slaapkamers en vooraan een carport. De gevelbreedte is +- 6m met een geveldiepte van 15m. De woning is voorzien van een leuk terras met een mooi tuin.
Heirstraat 311B: deze halfopen woning heeft een bewoonbaar oppervlakte van 163m² met 3 slaapkamers en een inpandige garage. De gevelbreedte is +- 6m met een geveldiepte van 15m. De woning is voorzien van een leuk terras met een mooie tuin.
Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak op kantoor op het nummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg