Prachtig gelegen bouwgrond voor open bebouwing op 5a 06ca

Vraagprijs: € 114 875 Maaseik Hendrik Dreissensstraat 17
Bent u op zoek naar een residentieel gelegen bouwgrond voor een open bebouwing omgeving Maaseik?
Dan is deze bouwgrond met een oppervlakte van 5a 06ca hetgeen u zoekt! Lot 11 is gelegen in een rustige woonwijk, op een prachtig domein waar u kan genieten van een goede bereikbaarheid naar het centrum van Maaseik en naar de verbindingswegen tot de autostrades.

Het perceel is gelegen binnen een woongebied voor residentieel vastgoed, waar u dankzij haar perceelbreedte van 16,5m en een perceeldiepte van +- 30m een riante open bebouwing kan bouwen.

Conform de geldende bouwvoorschriften kan men 8,5m breed bouwen met een diepte van 14m op het gelijkvloers en op de eerste verdieping met een afwerking in plat of hellend dak. Zo hebt u de keuze om een strakke woning met een plat dak of eerder een hellend dak met een landelijke stijl te bouwen! Met een bewoonbare oppervlakte van 238m² met eventueel een hellend dak, heeft men de ruimte om de woning van uw dromen te bouwen!
Extra troef: de aansluiting van de nutsvoorzieningen zijn tot aan ... de straat reeds voorzien en zijn inbegrepen in de prijs!

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg