Interessante projectgrond te Houthalen-Helchteren!

Vraagprijs: € 250 000 Houthalen-Helchteren Kerkstraat 3
Deze projectgrond is gelegen op een mooi perceel van 5a 45ca in het mooie Houthalen-Helchteren, vlakbij de verbindingswegen naar de E313/E314 en Nederland. Mits het bekomen van een omgevingsvergunning bestaat hier de mogelijkheid om na afbraak van het bestaande gebouw een mooi project te bouwen. Men kan zowel aan de voor en achterzijde van het perceel bouwen!

Het totale perceel is 13m breed en 45m diep. Men kan na afbraak een gebouw met een gevelbreedte van 10m en een diepte van max.17m bouwen op het gelijkvloers en 14m op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping onder het dak (hellend/plat dak) kan men 9m diep bouwen. Vanaf 4 eenheden zou er een kelderverdieping verplicht zijn, die dienst kan doen als parkeerkelder en eventueel als kelderberging.

Achterliggend treffen we een mooi stuk grond dat uitkijkt op het gezellige Sint-Trudoplein. Mits het verkrijgen van een vergunning kan dit perceel eveneens als bouwgrond bestemd worden! Hier heeft men een perceelbreedte van 11m en een perceeldiepte van 20m, waardoor men een ... charmante woning kan bouwen met een gevelbreedte van 8m op een diepte van 10m op het gelijkvloers en op de eerste verdieping.

Wenst u meer info? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg