AAA - locatie half open bouwgrond te Hasselt centrum!

Vraagprijs: € 139 000 Hasselt Singelbeekstraat 3
Welkom in de dynamische wereld van vastgoed, waar elke vierkante meter kostbaar is, vooral in het hart van Hasselt! Deze bloeiende stad in België kent een constante vraag naar ruimte, zowel voor betoverende woningen als voor sprankelende commerciële projecten. En nu presenteren wij met trots een perceeloppervlakte van 360m², een waardevol stuk grond dat wacht op jouw visionaire touch.

Dit bouwrijpe terrein bevindt zich op een steenworp afstand van de imposante ringweg langs de befaamde Maastrichtersteenweg. De mogelijkheden zijn eindeloos: laat jouw dromen uitkomen met de bouw van een half vrijstaande woning of kies voor een slim ontwerp waarbij je jouw thuis en een klein kantoor van maximaal 100m² op het gelijkvloers combineert. Perfect voor degenen die graag vanuit huis werken en tegelijkertijd fiscaal voordeel willen behalen door hun werkplek af te trekken. Het is niet alleen een bouwgrond; het is een investeringskans met potentieel.

Met de juiste vergunningen en doordacht uitgewerkte plannen, transformeert dit stuk grond in ... een waardevolle toevoeging aan jouw vastgoedportfolio.

En laten we het hebben over de locatie - AAA-kwaliteit! Gelegen met ongekende zichtbaarheid langs de grote ring van Hasselt, biedt dit perceel een ideale uitvalsbasis, of je nu naar het bruisende stadscentrum wilt of snel de autosnelwegen op wilt schieten. Jouw keuze voor dit perceel kan beïnvloed worden door de nabijheid van scholen, winkels, openbaar vervoer en andere essentiële voorzieningen. Bovendien is de bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend.

Klaar om jouw visie te verwezenlijken? Neem vandaag nog contact met ons op voor dit buitengewone vastgoedaanbod!
Lees meer Verberg