ZEER GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND MET MOGELIJKHEID TOT BOUWEN VAN 4 ENTITEITEN

Vraagprijs: € 250 000 As Steenweg 173
Ontdek de mogelijkheden die de Steenweg in As u te bieden heeft met dit uitgestrekte perceel van 9a35ca. Een locatie die niet alleen ruimte en vrijheid biedt voor uw bouwambities, maar ook uitblinkt door zijn gunstige ligging.

Een locatie die alles biedt!

Deze bouwgrond ligt op slechts een wandeling verwijderd van het levendige centrum, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn vlot bereikbaar, terwijl ook de autosnelweg en omliggende gemeenten en steden slechts enkele minuten verder liggen.

Uitzonderlijke bouwmogelijkheden
Met een indrukwekkende perceelbreedte van 19,80m en variërende perceeldieptes, biedt deze grond de kans om niet één maar TWEE halfopen bebouwingen te realiseren, elk met twee woongelegenheden (in totaal vier, mits verkrijging van de juiste vergunningen). De bijgevoegde plannen geven een voorbeeld van wat mogelijk is, maar laat u niet beperken: er staat u geen bouwverplichting noch vastomlijnd ontwerp in de weg.

Flexibiliteit in ontwerp
Stel u voor: ... uw droomwoning, volledig vormgegeven naar uw wensen en smaak. Gelijkvloers met een bouwbreedte van 7,18m en een bouwdiepte van 17m, en op het 1ste verdiep een diepte van 10m. Hier kan uw visie tot leven komen.

Geniet van de zon
Een zuidgeoriënteerde tuin of terras zorgt voor urenlang zonneplezier en brengt licht en warmte tot in uw toekomstige thuis. Dit is een perceel waar uw droomwoning kan groeien en bloeien.

Alle informatie binnen handbereik

De grond is gelegen in het bijzonder plan van aanleg 'Blessen EInd'. Meer info: https://www.as.be/gemeentelijke-rups-bpas
Klaar om uw plannen te bespreken?

Laat deze kans niet schieten! Voor verdere vragen of om uw ideeën te verwezenlijken, staat onze makelaar Claudia Profeta voor u klaar. Neem vandaag nog contact op met Sensimmo via:

📞 +32 89 20 90 88
✉️ info@sensimmo.be
🌐 www.sensimmo.be
Lees meer Verberg