OPBRENGSTEIGENDOM: Duplex + handelsgelijkvoers te Eisden centrum

Vraagprijs: € 250 000 Maasmechelen Oude Baan 19
Investeer Slim: Building centrum van Eisden Maasmechelen

Dit is jouw kans om te investeren in het bruisende commerciële centrum van Eisden Maasmechelen, op een steenworp afstand van Shopping M2, Fashion Point en de Pauwengraaf-winkelstraat. We presenteren met trots dit ruime duplex appartement met een handelsgelijkvloers.

De Indeling:

Deze unieke eigendom biedt een verhuurde handelsgelijkvloers met een horecabestemming, evenals een appartement met een aparte inkomhal. Het appartement beschikt over een riante woonkamer, twee keukens, een dubbele badkamer en twee ruime slaapkamers.

Comfort en Efficiëntie:

Geniet van comfortabel wonen met centrale verwarming op aardgas via een condensatieketel en pvc-ramen met dubbele beglazing. Jouw investering wordt ondersteund door moderne voorzieningen.

Potentieel voor Groei:

Dit handelshuis biedt aanzienlijk potentieel, vooral als investeringspand. Momenteel is het volledig verhuurd, met het appartement dat een maandelijkse huurinkomst van €1300,00 genereert en het ... handelsgelijkvloers voor €800,00 per maand verhuurd wordt. Dit resulteert in een indrukwekkende totale maandelijkse huurinkomst van €2.100,00! Bovendien bestaat de mogelijkheid om het handelsgelijkvloers om te vormen tot een gelijkvloers appartement, mits de juiste voorwaarden worden vervuld.

Ontdek Meer:

Ben je geïnteresseerd in deze kansrijke investering? Neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88 voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te plannen. Grijp deze gelegenheid aan om jouw financiële toekomst te versterken!
Lees meer Verberg