Opbrengsteigendom met 10 eenheden + achterliggend projectgrond

Vraagprijs: € 495 000 Maasmechelen Oude Baan 32
Dit gebouw met 9 kamers en handelshuis kan u terugvinden in het hartje van Maasmechelen. Dit gebouw is gelegen op de welbekende Oude Baan en op tientallen meters van de Pauwengraaf. Momenteel is het volledig verhuurd en dus een top investering met een hoog rendement !

Het gebouw is zowel via de achterliggende straat (Heihoevestraat) als van voor via de Oude Baan te bereiken. Op het gelijkvloers bevindt zich het handelspand (80 m²) met een achterliggende privé opslagplaats. De gemeenschappelijke kelder is langs de achterliggende inkomhal bereikbaar. Per verdiep startende vanaf de eerste verdieping zijn er 3 kamers met gemeenschappelijke badkamer. In het totaal telt het gebouw 4 verdiepingen, met name 9 kamers van ongeveer 25 m² groot en een handels gelijkvloers.

De building heeft een aantal jaren geleden renovatie ondergaan om de kamerverhuur normen te behalen. Afgelopen jaar zijn er ook zonnepanelen geplaatst. Momenteel zit water- en stroomverbruik inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van de kamers. Er is een ... gemeenschappelijke teller voor water, elektriciteit en een gemeenschappelijke stookolieketel. Gezien er zonnepanelen zijn is de stroomverbruik zo goed als nihil. De verwarming werkt op aardgas en het warm water op stookolie.

De achterliggen grond kan gebruikt worden als project grond, volgens ons berekeningen is een building met 4 woonentiteiten perfect mogelijk.
Opbrengst: 9 kamers x 350,00 euro/maand + 500,00 euro winkel (inclusief verbruik nutsvoorzieningen).
Top investering met een totale huurinkomen van 3.650 euro per maand, waar u ook de mogelijkheid heeft om een nieuw project aan de achterkant te ontwikkelen.

Wenst u meer info of wilt u een bezichtiging bel naar 089 20 90 88 of mail naar info@sensimmo.be

Lees meer Verberg