Opbrengsteigendom met 4 eenheden op riant perceel in centrum Maaseik

Verkocht Maaseik Koning Albertlaan 47
Dit uniek vastgoed is pal in het centrum van Maaseik gelegen en geschikt voor projectontwikkeling!
Het bestaat uit 4 aangrenzende eenheden gelegen op een perceel van +/-22 are. Het geheel is geschikt voor zowel projectbouw, als residentiële/commerciële uitbating. Het perceel begint van huisnummer 45 en loopt door tot en met 51!
Door zijn gunstige ligging is het de ideale vastgoedinvestering!

SAMENSTELLING
Huisnummer 45-47 (links vanaf de straatkant gezien):
Het eerste gedeelte van dit onroerende goed bestaat uit een riante gelijkvloerse handelsruimte die dienst doet als showroom met kantoorruimte van 235m², een werkplaats/atelier van 265m² en een magazijn van 45m².
Boven het handelsgelijkvloers treffen we 2 woongelegenheden aan met een oppervlakte van +/-125m² (woonst 45) en 148 m² (woonst 47). Bij het perceel hoort ook een ruime privatieve tuin.

Huisnummer 49 (onbebouwd perceel):
Dit is het gedeelte die momenteel dienst doet als inrit voor het riante perceel, die tevens geschikt is als bouw-projectgrond mits het ... bekomen van een omgevingsvergunning.

Huisnummer 51 (gebouw uiterst rechts vanaf straatkant):
Deze bel-étagewoning, bestaande uit 3 bouwlagen + dakverdieping, heeft een een oppervlakte van maar liefst 233m². Op het gelijkvloers treffen we de inpandige garage met wasplaats aan. Op de eerste verdieping is er de woonkamer met open keuken, gastentoilet en traphal.
Op de tweede verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Verder is het pand uitgerust met een kelderverdieping en zolderkamer die dienst kan doen als hobbykamer mits afwerking.

Dit onroerend goed is geschikt voor projectontwikkeling mits het bekomen van een vergunning. Voor meer info maken wij graag een afspraak op kantoor.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88!
Lees meer Verberg