Ruime woning met handelspand op wandelafstand van het Genk centrum

Vraagprijs: € 295 000 Genk Rozenkranslaan 46
Dit centraal gelegen pand bestaat uit een instapklaar handelspand van +/-94m² met een ruime gerenoveerde halfopen woning met 4 slaapkamers.

Het pand is ingesloten tussen 3 straten en gelegen op wandelafstand van Genk centrum en allerlei commerciële voorzieningen, op enkele minuten van de verbindingswegen naar de autosnelwegen E313-E314.
De bovenliggende woonst heeft een volledige renovatie ondergaan en is instapklaar.

INDELING HANDELSPAND
Op het gelijkvloers is er een volledig instapklare handelspand van +/- 94m² met een eigen inkom. In de huidige indeling is het handelsgedeelte van de Rozenkranslaan 44 (rechtergedeelte die ook te koop staat) en 46 samengevoegd als één groot handelspand van 210m². Bij aparte verkoop dient hier een scheidingsmuur geplaatst te worden om de handelspanden en de nutsvoorzieningen feitelijk te scheiden.

INDELING WOONST
Privatieve inkomhal, trap die toegang geeft tot de eerste verdieping, ruime woonkamer in, volledig ingerichte keuken met elektrische toestellen, slaapkamer/bureau/hobbyruimte, ... gastentoilet en een badkamer met toilet.
Het tweede verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers.

De woning is volledig onderkelderd met 2 inbegrepen parkeerkelders waar zich tevens de aansluiting van de nutsvoorzieningen bevinden.

COMFORT
Dubbele beglazing met pvc profiel, verwarming op stookolie (zowel van woonst als handelspand), privé garagebox, privatieve inkom voor de woonst en het handelspand, mooi perceel.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer: 089/20.90.88!
Lees meer Verberg