Goed draaiende handelszaak met bovenliggende woonst

Vraagprijs: € 850 000 Borgloon Abeelplein 8
In de dorpskern van Borgloon vinden we deze commerciële building terug. Deze handelspand met woonst is op een zéér unieke locatie gelegen en reeds 20jaar een mooi klantenbestand opgebouwd! Met veel passanten geniet u van een uitstekende visibiliteit!

Het handelspand is momenteel ingericht als een kebapzaak met alle nodige apparaturen wat inbegrepen is in de vraagprijs. Er is recent nog een ruim terras aangelegd waar u uw klanten aangenaam kunt ontvangen.
De bovenliggende wooneenheid heeft een aparte ingang langs achteren. Deze bestaat uit een ruime woonkamer, keuken met ingebouwde elektrische toestellen, vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer met douchecabine, ligbad, toilet en badmeubels.
Alle keuringen, vergunningen en attesten zijn conform en aanwezig. Een kan en klare goed draaiende zaak met woonst op toplocatie!

Extra troeven: gezellig terras, ruime woning, centrale ligging, gedeeltelijk hoogrendementsglas in houten profiel.
Handelszaak is momenteel ... verhuurd aan 650,00 euro per maand en de bovenliggende woning aan 400,00 euro. De verhuring is vanuit de BVBA aan privé (dus geen derden).

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88 voor meer info!
Lees meer Verberg