Gezellig duplexappartement met groot buitenterras in hartje Maasmechelen

Vraagprijs: € 138 000 Maasmechelen Kruindersweg 7 3
Ontdek dit energiezuinig duplexappartement met 1 slaapkamer dat een renovatie onderging in 2014.

Met een raamwerk van hoogwaardig PVC en hoogrendementsbeglazing, geniet u van de optimale isolatie. Deze duplex is voorzien van een cv-ketel op aardgas voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid.
Maar dat is niet alles, met de geïsoleerde gevels en dak, blijft de warmte binnen en de kou buiten, waardoor uw energierekening wordt verlaagd.

De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Via de dubbele openslaande ramen in de woonkamer, betreed je het ruim buitenterras, dewelke uitkijkt op de achterzijde. De vernieuwde open keuken is voorzien van alle moderne inbouwtoestellen en beschikt uit voldoende opbergkasten.

Met een bewoonbare oppervlakte van 70m² biedt dit appartement een ruime slaapkamer op de tweede verdieping waardoor er een gevoel van privacy en rust ontstaat. Hier bevindt zich ook de badkamer en toilet. Het appartement is ook voorzien van een praktische ondergrondse bergkamer die ... voorziet in extra opbergruimte.

Deze duplex is gunstig gelegen nabij winkels, restaurants en openbaar vervoer. Op de openbare weg is parkeren vrij toegestaan, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een privé parkeerplaats te huren.

Dit appartement is ideaal voor een single of een stel dat op zoek is naar een comfortabele woonruimte in Maasmechelen. Alsook is dit appartement perfect voor een startende investeerder als rendabele beleggingsobject.

Het appartement is momenteel verhuurd aan een maandelijkse huurprijs van 650,00 euro en dit met een langlopende huur.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 089/20.90.88 en maken graag tijd voor u vrij voor een rondleiding.
Lees meer Verberg