Ruim duplex met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats

Verkocht Maasmechelen Oude Baan 308 1
In het hartje van Maasmechelen bieden wij deze energiezuinige duplex met 2 slaapkamers, ruim terras en bovengrondse autostaanplaats. Zéér centraal gelegen, op enkele minuten van allerlei winkels, scholen, Maasmechelen Village, Shopping M2, centrum en de autosnelwegen.

Indeling: inkomhal, ruime woonkamer, via de woonakemer is er toegang via een schuifraam tot het ruim terras van +- 20m², keuken ingericht met elektrische toestellen, gastentoilet en berging.
Tweede verdieping: 2 ruime slaapkamers, badkamer met badkuip, toilet met wasplaats. Er is één autostaanplaats aanwezig aan de achterzijde van het gebouw.

Het gebouw werd in 2011 gebouwd en betreft een kleinschalig gebouw met 3 appartementen. Het appartement is verhuurd aan 720,00 euro per maand. De algemene kosten bedragen 15,00 euro per maand.

Comfort: dubbele beglazing in PVC-profiel, verwarming via een condensatieketel op aardgas, ruim terras, parking aanwezig.

Heeft u nog vragen of u wilt bezichtigen ? Contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 of mail naar ... info@sensimmo.be. Lees meer Verberg