Energiezuinig instapklaar 2 slaapkamer appartement met bovenliggend studio

Verkocht Maasmechelen Kruindersweg 61 2
Ideaal gelegen op wandelafstand van de Pauwengaaf en het commercieel centrum te Maasmechelen, treffen we dit ruime twee slaapkamer appartement met dubbel terras aan op de tweede verdieping. Dit energiezuinige appartement is instapklaar en heeft een bewoonbaar oppervlakte van liefst 93m². Tevens treffen we op de derde verdieping een studio aan van 29m² die ingericht is en autonoom kan functioneren.

Indeling appartement: inkomhal, lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras aan de voorzijde, eetkamer, berging, badkamer met ligbad, badmeubel en toilet. Verder treffen we twee ruime slaapkamers aan die rechtstreeks toegang bieden tot het terras aan de achterzijde. De keuken treffen we aan in de bovenliggende studio, die ingericht is met een eigen toilet en douchecabine.

Comfort: individuele verwarming op aardgas via een hoogrendementsketel, ramen met aluminium profiel en hoogrendementsbeglazing, dubbel terras, het dak is gedeeltelijk geïsoleerd. De bovenliggende studio heeft geen aparte tellers.

Wenst u graag deze woning te ... bezichtigen? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer: 089/20.90.88! Lees meer Verberg