Energiezuinig label A duplexappartement met 3 slaapkamers (incl. 24 zonnepanelen)

Vraagprijs: € 315 000 Genk Halwijerstraat 21 11
In een mooie, rustige woonwijk te Genk, bevindt zich dit interessante duplex appartement op wandelafstand van het natuurgebied Hengelhoef en langs het project La Biomista van de gekende Limburgse kunstenaar Koen Vanmechelen. Ook een goede verbinding tot winkels, scholen/opvang en de autostrade E314.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ingerichte keuken met appartuur, een woonkamer met terras, een toilet en een berging. Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en een handige zolder. Het appartement beschikt niet alleen over één, maar over twee overdekte staanplaatsen, waarvan één zich bevindt in een gemeenschappelijke garage.

Daarnaast is er een indrukwekkende installatie van maar liefst 24 zonnepanelen, die gemiddeld 5000 kWh per jaar produceren, wat neerkomt op slechts €230 per 1000 kWh.

Om het comfort compleet te maken, is er airconditioning voorzien in de leefruimte en keuken. De centrale verwarming werkt op aardgas. Dit biedt een unieke kans om te genieten van modern ... comfort en duurzaam wonen in het bruisende Zwartberg!

Kenmerken:
- EPC A-label
- Airco voorzien
- Electriciteit conform tot 2037
- Zonnepanelen voorzien van groencertificaten

Kortom een ruim, energiezuinig en instapklaar duplexappartement met 3 slaapkamers in een rustige omgeving! Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg