Prachtig duplex appartement met 2 slaapkamers, dubbel terras en privé parking

Verkocht Genk Onderwijslaan 82 21
Deze moderne en ruime duplex is gelegen in de Onderwijslaan nabij de bekende Hoevenzavellaan met allerlei commerciële faciliteiten, scholen en openbaar vervoer. Dit energiezuinig appartement is instapklaar en voldoet aan alle hedendaagse normen en comfort. Met een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 128m² heeft deze appartement genoeg ruimte te bieden voor leuke herinneringen met familie en vrienden.

Indeling: inkomhal, vestiaire/dressing, gastentoilet, berging met afvoerleidingen, open keuken met ingerichte elektrische toestellen, open woonruimte met vide en dubbel terras waardoor veel lichtinval verzekerd is. U kan door de dag blijven genieten van de zon dankzij de 2 terrassen. Op verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, badkuip, dubbele wasbak en toilet. Verder is er nog een berging aanwezig die als opslagplaats kan dienen. Bij het appartement hoort één privé autostaanplaats in de kelder en een kelderberging van 12m².

Comfort: dubbele hoogrendementsbeglazing in aluminium profiel, ... elektriciteit installatie is goedgekeurd en conform, centrale verwarming via een condensatiegaswandketel, dubbel terras, lift aanwezig. De algemene kosten bedragen €90/maand.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer: 089.20.90.88!
Lees meer Verberg