Duplex appartement met 2 slaapkamers langs de C-mine

Verkocht Genk Vennestraat 95 3.1
Dit appartement bevindt zich in het bruisende en gezellige Vennestraat te Genk. Faciliteiten zoals de bioscoop, restaurants, cafés, slager, bakkerij, apotheek etc. liggen allemaal op wandelafstand, tevens is de autosnelweg makkelijk te bereiken vanuit deze vertrekpunt. Het gebouw telt in totaal 5 appartementen en is in 2010 bijna volledig gerenoveerd.

De indeling van het appartement is als volgt: Inkom, living, eetruimte met open keuken, wc, berging, slaapkamer, trap naar de duplexverdieping, terras aan de voorzijde. Op de duplexverdieping: slaapkamer, badkamer met douche en ligbad.

Momenteel is het appartement verhuurd De verwarming is aangesloten op aardgas en de ramen zijn allemaal dubbelglas met pvc kozijnen. De appartementen hebben allemaal aparte tellers. Op enkele meters zijn er gratis en betaalde parkeerplaatsen aanwezig. De algemene kosten bedragen 60 euro per maand per appartement.

Zeer geschikt als investering !
Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089 ... 20 90 88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg