Ruime duplex appartement met 3 slaapkamers langs de C-Mine

Verkocht Genk Vennestraat 95 1.2
Dit appartement bevindt zich in het bruisende en gezellige Vennestraat te Genk. Faciliteiten zoals de bioscoop, restaurants, cafés, slager, bakkerij, apotheek etc. liggen allemaal op wandelafstand, tevens is de autosnelweg makkelijk te bereiken vanuit deze vertrekpunt. Het gebouw telt in totaal 5 appartementen en is in 2010 bijna volledig gerenoveerd. Al de 5 appartementen zijn te koop.

De indeling van het appartement is als volgt: bij binnenkomst treffen wij de tussenhal, deze biedt toegang tot de living en keuken. Tussen de living en keuken is er nog een aparte kamer die ingericht is als slaapkamer. Het is perfect mogelijk om van deze kamer een bureau of hobby ruimte te creeëren. Via de trappen betreden wij het tweede verdiep waar we de drie slaapkamers en badkamer terugvinden. De badkamer is voorzien van een ligbad en wc.

Momenteel is het appartement verhuurd aan 650,00 euro, dus ook zeer geschikt als investeringspand. De verwarming is aangesloten op aardgas en de ramen zijn allemaal dubbelglas met pvc kozijnen. De ... appartementen hebben allemaal aparte tellers. Op enkele meters zijn er gratis en betaalde parkeerplaatsen aanwezig. De algemene kosten bedragen 60 euro per maand per appartement.

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtiging? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089 20 90 88 of mail naar info@sensimmo.be!
Lees meer Verberg