Moderne nieuwbouw appartementen met hoog verhuurrendement

Vraagprijs: € 219 900 Torrevieja Carrer Teulada 1
Nalia resort, een nieuw uniek wooncomplex in Torrevieja. Samengesteld uit 136 luxe woningen gebouwd met materialen van topkwaliteit. Elke kamer heeft een magisch uitzicht op de Laguna Rosa de Torrevieja en de Middellandse Zee.
Het Nalia Resort biedt idyllisch aangelegde gemeenschappelijke ruimtes met 3 zwembaden, jacuzzi's, fitnessruimte, paddle-tennisbaan, minigolf, kindergedeelte, oplaadpunt voor elektrische voertuigen... en nog veel meer! Dankzij de eersteklas faciliteiten en groene zones kunt u samen met uw familie en vrienden genieten van de 320 dagen zon die de Costa Blanca te bieden heeft.
De huizen hebben meer dan 131m2 verdeeld in een ruime woon-eetkamer met een open keuken, 2 grote slaapkamers en 2 badkamers. U kunt kiezen tussen bungalows op de begane grond met hun 2 grote privéterrassen om te genieten van het klimaat van de Costa Blanca. Of bungalows op de eerste verdieping van 178m2 met een solarium van 85m2 met panoramisch uitzicht op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee. Optioneel kan een garageplaats bij gekocht ... worden (10.000€)

Om uw investering volledig veilig te stellen, werken wij samen met een onafhankelijk Spaans advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in onroerend goed en Engelssprekende medewerkers heeft. Wij garanderen dat alle verkooptransacties zorgvuldig en deskundig worden afgehandeld, zodat u juridisch en financieel beschermd bent.

Voor meer info kunt u ons vrijblijvend contacteren via mail op melisa@sensimmo.be of het nummer 0485/15.30.90.
Lees meer Verberg