Instapklaar handelsruimte op de bekende Pauwengraaf te Maasmechelen

Vraagprijs: € 210 000 Maasmechelen Pauwengraaf 48
Ontdek de ongekende mogelijkheden van deze prachtige kant en klare handelspand, gelegen in het levendige hart van Maasmechelen. Met een riante oppervlakte van 168m² biedt dit unieke pand de perfecte setting voor ondernemers die hun droombedrijf willen realiseren.

Gelegen in een drukbezochte commerciële winkelstraat, geniet deze winkel van optimale zichtbaarheid en bereikbaarheid, waardoor het de ideale locatie is om jouw onderneming te vestigen. Of je nu een kledingzaak, boetiek, horecagelegenheid of dienstverlenend bedrijf wilt starten, de veelzijdigheid van de ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve inrichting.

De strategische ligging in het centrum van Maasmechelen maakt deze ruimte extra aantrekkelijk. Hierdoor ben je verzekerd van een gevarieerd en trouw klantenbestand, en profiteer je van een constante stroom potentiële klanten. Momenteel wordt het pand succesvol uitgebaat als een schoonheidssalon, met een huuropbrengst van 1.100,00 euro/maand. Mogelijkheid bestaat om een einde te stellen aan de huidige ... handelshuurovereenkomst.

Deze handelsruimte is niet alleen een kans; het is een uitnodiging voor ondernemers die streven naar succes. Met voldoende ruimte en een uitstekende locatie, biedt dit pand alle ingrediënten om een bloeiende zaak te realiseren. Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor meer informatie op het nummer 089 20 90 88.
Lees meer Verberg