Volledig afgewerkte krantenwinkel met horeca-uitbating en kansspelvergunning op toplocatie in Genk!

Vraagprijs: € 250 000 Genk Hoevenzavellaan 77
Deze levendige en goed gevestigde krantenwinkel met kansspelvergunning en horeca-uitbating is een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een gevestigd bedrijf gelegen op een geweldige locatie in Genk met een sterke online aanwezigheid.
De zaak heeft een bewezen succesvolle takeaway en een gevarieerde menukaart, waaronder burgers, pasta en pizza’s. Uitgerust om grote bestellingen aan te kunnen en te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging. Het pand is recent volledig vernieuwd en volledig uitgerust met moderne apparatuur en meubilair.
De press-shop beschikt over een ruim assortiment van kranten en dagbladen gecombineerd met een drank-, tabak- en kansspelvergunning.
Er werd een aparte ruimte gecreëerd dat voorzien is van kansspelautomaten die tevens voorzien is van een aparte ingang via de achterzijde van he gebouw.
Daarnaast beschikt het pand over een volledig afgewerkte kelder bestaande uit multifunctionele ruimtes met onder andere een professionele diepvries, een extra afwas/keukenruimte en ... een ruime opslagruimte dat rechtstreeks toegankelijk is via de achterzijde van het gebouw. Bij het pand horen 4 privatieve autostaanplaatsen.
Kortom, een unieke combinatie van 3 concepten met een 24-uursvergunning!
Prijs goodwill: 250.000 EUR excl. huur. De mogelijkheid bestaat om de zaak samen te huren met het bovenliggende appartement (4 slaapkamers).
Geweldige kans voor ondernemers die op zoek zijn naar bestaande klantenkring en stabiele omzet.
Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88. We laten u graag het pand zien en bespreken de vele mogelijkheden die deze zaak te bieden heeft.
Lees meer Verberg