Over te nemen horecazaak op een toplocatie in Hasselt

Vraagprijs: € 35 000 Hasselt Walputstraat 17
Deze instapklare horecazaak is gelegen in het hartje van Hasselt, een bruisende stad met een levendige horeca-scene.

De horecazaak wordt overgenomen inclusief alle inventaris en apparatuur, zodat u direct aan de slag kunt. De huidige eigenaar is bereid om u te begeleiden en te adviseren tijdens de overname en de opstartfase, om een soepele overgang te garanderen.
Overnamesom goodwill en inboedel is 35.000 EUR exclusief € 2.250/maand handelshuurovereenkomst.

De zaak is gevestigd in een karakteristiek pand en heeft een oppervlakte van ongeveer 165 m² verdeeld over twee verdiepingen. Het interieur is sfeervol en modern, met een open indeling en voldoende zitplaatsen voor gasten. Er is ook een gezellig terras beschikbaar, ideaal voor mooie dagen en warme zomeravonden.
Op verdieping beschikt het pand over een volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur, een keukenlift en alle nodige benodigdheden om heerlijke gerechten te bereiden. Er is ook een goed ingerichte bar met alle nodige voorzieningen om een breed scala aan ... drankjes en cocktails te serveren. Het pand heeft een ruime en goed georganiseerde drankenkelder en toiletten voor gasten. De locatie van het pand is ideaal, met een grote en diverse doelgroep in de buurt, variërend van jongeren tot gezinnen en zakenmensen. De buurt is levendig en bruisend, omringd door andere populaire restaurants, cafés en winkels, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk diner, een gezellige drankje of een leuke avond uit. Kortom, dit is een fantastische kans om een hoogwaardige horecazaak over te nemen op een toplocatie in Hasselt.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 0485/15.30.90.
Lees meer Verberg