Verzorgde bungalow met 3 slaapkamers te Genk

Verkocht Genk Waardstraat 6
In een mooie, rustige woonwijk te Genk, is deze prachtige bungalow met 3 slaapkamers gelegen. De woning bevindt zich op wandelafstand van het natuurgebied Hengelhoef en langs het project La Biomista van de gekende Limburgse kunstenaar Koen Vanmechelen. Ook een goede verbinding tot winkels, scholen/opvang en de autostrade E314.

Indeling: inkomhal dat toegang biedt tot de leefruimte die baadt in zee van licht door de grote raampartijen. Aansluitend komt u terecht in de gesloten keuken. Via de nachthal heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, een aparte wc en gedeelte kelderruimte. Verder beschikt de woning over een zolderruimte dat toegankelijk is via een uitschuifbare luik. De verzorgde tuin biedt alle mogelijkheden om gezellig met de hele familie van de zon en buitenlucht te genieten. Ook is hier een losstaande garage en tuinhuis dat voorzien is van elektriciteitsaansluiting. Het dak is vernieuwd in 2009, er is spouwmuurisolatie voorzien en PVC ramen met driedubbele beglazing voorzien van rolluiken! Gunstige EPC ... van 356 kWh/m²!

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer: 089.20.90.88 voor verdere informatie of een bezichtiging!
Lees meer Verberg