Gelijkvloers appartement met ruime tuin + handelspand + 2 parkings/2 bergingen

Vraagprijs: € 275 000 Maasmechelen Joseph Smeetslaan 131
Bent u op zoek naar een interessant investering waarbij u tegelijkertijd kan wonen en inkomsten kan genereren of gewoon slim kan investeren zonder zorgen? Dan is dit hetgeen u zoekt! Het betreft een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 6 entiteiten dat gebouwd werd in 2009. Bij dit ruim en energiezuinig gelijkvloers appartement van 117m² hoort een privatief buitenruimte van ongeveer 150m² met kelderberging en een ondergronds autostaanplaats bij. Aansluiten ook nog een instapklaar en charmant handelspand van 58m² met apart busnummer met inkom vooraan. Verder is er nog een kelderberging/opslagplaats van +-20m² + bovengronds parking achteraan het gebouw! Zowel het appartement als voorliggend handelspand hebben aparte busnummers met privatieve nutsvoorzieningen waardoor men deze apart mag en kan verhuren. De potentiële huurinkomsten bedragen 1.500,00 euro/maand!

Indeling: inkomhal, berging met de afvoervoorzieningen, gastentoilet, 2 slaapkamers, uniek privatief binnenkoer rechtstreeks te bereiken via de woonruimte en ... slaapkamer. Verder is er een ruime woonkamer met open leef keuken die voorzien is van allerlei elektrische toestellen. Via de enorme schuifraam is er zicht en toegang tot het ruim terras/tuinzone. Tevens is er een privatieve patio aanwezig.
Aan de straatkant treffen we het handelspand, bestemd voor allerlei doeleinden met een aparte keukenruimte en toilet.
Beide entiteiten kunnen autonoom functioneren en mogen apart verhuurd worden. Het appartement is momenteel verhuurd. De algemene kosten bedragen 100 EUR/maand voor beide entiteiten.
Comfort: ramen in PVC-profiel met hoogrendementsbeglazing, individuele verwarming op aardgas via een condensatieketel, ventilatiesysteem C+, ruime tuin met terras waar men ten alle tijde gezellig kan genieten, parlofoon aanwezig, voorzien van allerlei modern comfort.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 089/20.90.88.
Lees meer Verberg