Handelszaak met 2-slaapkamerappartement nabij Genk centrum

Vraagprijs: € 269 000 Genk Nieuwe Kuilenweg 4 2
Welkom bij deze prachtige handelszaak met appartement op wandelafstand van Genk-centrum! Dit pand biedt u de ideale kans om uw onderneming te vestigen op een toplocatie en tegelijkertijd te wonen op hetzelfde adres.
De handelszaak is gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie op wandelafstand van het bruisende centrum van Genk en is gemakkelijk bereikbaar voor klanten en voorbijgangers. Het pand heeft een open en ruim interieur, waardoor u veel mogelijkheden hebt om uw bedrijfsactiviteiten op te zetten en aan te passen. Momenteel is het ingericht als een kapsalon met laserstudio. De grote etalageramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een uitnodigende uitstraling aan uw bedrijf. Bovendien zijn de ramen voorzien van driedubbel glas voor extra isolatie en geluidswering
Naast de handelszaak bevindt zich een prachtig appartement. Het appartement is onlangs gerenoveerd en beschikt over moderne faciliteiten en voorzieningen. Het appartement heeft een eigen ingang en biedt volledige privacy van de handelszaak. Het appartement beschikt ... over een gezellige woonkamer, een moderne keuken en twee comfortabele slaapkamers, waardoor u voldoende ruimte heeft om te wonen en te werken.
Deze handelszaak met appartement is de perfecte investering voor iedereen die op zoek is naar een toplocatie voor hun onderneming en tegelijkertijd wil wonen op dezelfde plek op wandelafstand van het bruisende hart van Genk-Centrum. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft!
Lees meer Verberg