Interessant investeringsgebouw met 2 appartementen

Vraagprijs: € 375 000 Genk Zonhoverweg 49 1+2
Op de verbindingsweg van Genk naar Zonhoven vinden we deze twee mooie en ruime appartementen terug. Deze opbrengsteigendom is gelegen in de gegeerde Boxbergheide met aan ene kant de groene long van het Domein Bokrijk en andere kant de Mijn van Winterslag alsook op enkele minuten van allerlei commerciële faciliteiten en de autosnelweg E314.

Het betreft twee appartementen langs elkaar met een zéér grote voortuin die volledig is afgeschermd van de straat met een elektrische poort. Buiten de 2 inpandige garages is er voldoende parkeermogelijkheid op de oprit.

Appartement links:
Het appartement heeft een vloeroppervlakte van 117 m². Bij binnenkomst komen we in de keuken uit en aanpalend met de keuken hebben we de woonkamer met zicht op de tuin. Verder kan je via de living doorlopen naar de nachthal. Via de nachthal treffen we de volgende ruimtes: ruime slaapkamer, ingerichte badkamer voorzien van toilet, lavabo met meubel, bad, aansluiting voor wasmachine en berging.

Appartement rechts:
Het appartement heeft een ... vloeroppervlakte van 134 m². Bij binnenkomst treffen we ook een ruime ingerichte keuken met een berging. Aansluitend treffen we de woonkamer dat voorzien is van een openhaard.
Eerste slaapkamer met voldoende ruimte voor grote kasten en uitzicht op de tuin.
Tweede slaapkamer, wederom voldoende plaats voor een grote kast en uitzicht op de tuin.
Grote badkamer voorzien van dubbele lavabo en een ophang commode, een grote douche en een ruim bad.

De appartementen beschikken over een terras, garage, autostaanplaats en extra berging. Bij akte beschikbaar. Linker appartement verhuurbaar aan 700 euro/maand en rechterappartement aan 790 euro/maand. Algemene kosten 50 euro/maand/appartement. Nutsvoorzieningen zijn individidueel alsook is er een basisakte per entiteit.

Haast u om dit juweeltje niet mis te lopen! Contacteer ons voor een bezichtiging op het nummer 089.20.90.88.

Lees meer Verberg